Hallo dere!! Nå har jeg så mye å blogge om, har tatt masse bilder de siste dagene, så har mye å vise! Jeg har antrekk fra i går, innkjøp (som jeg er såå fornøyd med ♥♥), og testing av selvbruning. Jeg skal også vise dere en pakke jeg fikk i posten i dag, og til slutt - jeg har blitt korthåret!

Men, alt det forteller jeg mer om senere! I går arrangerte skolen kinodag, hvor alle som ville kunne betale og være med, så jeg og Mona dro innover. Filmen vi så, var G.I Joe, og er en av de bedre filmene jeg har sett! Absolutt verdt pengene, og jeg anbefaler den virkelig om du skal på kino i nermeste fremtid. Er ikke akkurat typen som velger actionfilmer når jeg skal se film, men denne likte jeg virkelig!

 

Som jeg lovte tok jeg jo også bilder av antrekket, som ikke var veldig spennende. Genseren er en del av innkjøpene forresten, hadde egentlig på en annen topp. Elsker denne fargen!!


bukse bik bok // genser gina tricot // jakke carlings // sko skoringen // solbriller bershka // hårsløyfe og armbånd, aner ikke.

 

Hva synes du? ♥


iselinilsen
GOD NATT FINESTE
17.04.2013, 23:54
URL: http://iselinilsen.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

© Design#9 by Foto & Webdesign.blogg.nohits