Hei dere! Nå tenkte jeg å endelig vise dere innkjøpene fra tirsdag! Det er ikke veldig mye, men er såå fornøyd likevel!

Det første jeg skal vise, selvbruning. Har på et eller annet vis klart å rote bort selvbruningene mine, haha. Så ble så jeg kjøpte disse! Den ene er fra St. Moriz, som er en "billig-versjon" av St. Tropez sin. Etter hva jeg har hørt er innholdet i St.Tropez og St. Moriz nesten identisk, men denne er ganske mye billigere! 
Den andre er fra TanTowel, begge disse merkene har jeg hørt mye om tidligere. Jeg tror kanskje de fleste tenker på selvbruningsservietter når det tenker på TanTowel, for det er vel kanskje det de er mest kjent for? Men denne er altså en lotion, for hele kroppen. I tillegg kjøpte jeg med en selvbruningsvott, som altså er en slags hanske du bruker for å ha på selvbruning, så du slipper å bli gul i hendene, pluss at resultatet blir mye jevnere!

Jeg har bare rukket å prøvd St. Moriz enda, og så langt er jeg veldig fornøyd! Alt fra VITA.

 

Det siste jeg kjøpte er vel absolutt det jeg er mest førnøyd med! De som sier lykke ikke kan kjøpes for penger har vel ikke vært å kjøpt seg nye sko på en stund! Hehe, neida. Materialistisk lykke vet dere...
Og til tross for den tynne hælen er de behagelige å gå i. Vel... Hvor behagelige de egentlig er skal jeg vel ikke si så mye om, men til å være 14 cm høye hæler er de det! ♥ Fra bianco.


iselinilsen
Har skrevet om den ene selvbruningen på bloggen min. En sterk favoritt!
18.04.2013, 16:26
URL: http://iselinilsen.blogg.no
CrispyRed
FINE INNKJØP :D
18.04.2013, 16:52
URL: http://crispyred.blogg.no
Solveigkg
iselinilsen: ja, liker den veldig godt! :-)
22.04.2013, 09:47
URL: http://solveigkg.blogg.no/
Solveigkg
CrispyRed: tusen takk :-D
22.04.2013, 09:48
URL: http://solveigkg.blogg.no/
Legg igjen en kommentar:

© Design#9 by Foto & Webdesign.blogg.nohits