Hei dere! Her helt glemt å fortelle det, men i det siste har jeg bestilt meg en del ting fra ebay, og noen av tingene har allerede kommet. Og nå tenkte jeg å vise dere noen av tingene! 
Det ener er utstyr for å sette på vippeextensions! Jeg er ikke den som tar meg råd til å betale tusenvis av kroner for å gjøre slik på salong, jeg liker å få ting gjort billigst mulig, så jeg bestemte meg for å heller bestille på nettet!

Her er det som fulgte med i pakken; 6 bokser med vipper, brune, lilla og blå, og svarte i tre forskjellige størrelser. Lim, limfjerner, tre forskjellige ponsetter, saks, vippekam, en pumpe som visstnok er for å tørke eller noe (?), og noe q-tips og bumull. Tro det eller ie, men jeg betalte faktisk litt over 60 kroner for denne pakken! Den er selvfølgelig fra min one and only favourite, ebay ♥ Haha, det er faktisk ingenting man ikke får kjøpt derfra, og protuktene er like bra som de du får kjøpt andre steder! Det jeg har kjøpt mest av derfra må vel være telefonutstyr og sminke, og jeg er like fornøyd hver gang! :-) 


Nå har jo ikke jeg noen peiling på vippeextensions, så detter er etter å kun ha sett en video på youtube. Tror kanskje ikke det er ment for å gjøre på seg selv, men etter mye prakk fikk jeg det til. Og ja, jeg vet det burde vært mye fyldigere, og mer vipper, men jeg ble så lei til slutt at jeg ga opp. I tillegg begynte det å svi på øynene på grunn av limet, så jeg måtte bare ta en pause, så kanskje jeg setter på flere i morgen! Men, dette er første forsøk, og det er uansett bedre enn hva det var før!


Den andre tingen jeg fikk i posten i dag var denne:
Åååh, verdens fineste design!! ♥ Jeg er allerede forelsket, utenpå er den supersøt, og fargen er såå fin! Den perfekte rosafargen! Loveiiit

Så har jeg også fått noen deksler til den nye telefonen min! Venter på flere i posten, gleeder meg.


Det i midten er fra cubus da, men de to andre er fra ebay! Det til høyre kostet vel ca 35 kroner, mens det rosa kostet ikke mer enn 7 kroner. Haha, er det mulig...Må bare elske ebay♥


Så fineeee!

Har fått et par småting til, men de viser jeg senere! Ha en fin kveld så lenge, så snakkes vi snart ♥ 

Hav synes du? Handler du på ebay?


Anemone
Så søtt produkter! Handler jo på ebay, men ikke sånne jentegreier... hehe
14.05.2013, 22:24
URL: http://asiangirl.blogg
Heidi Larsen
Hei Solveig ! Du har vunnet sminke på bloggen min ! Sender deg en mail as we speak. Grattis ! :)
14.05.2013, 22:34
URL: http://heidilarsenmakeup.com
Solveigkg
Heidi Larsen: Nå ble jeg sååå glad! :-D tusen takk Heidi!
14.05.2013, 23:58
URL: http://solveigkg.blogg.no/
Solveigkg
Anemone: hm, nei, er jo alt mulig å finne der så!
15.05.2013, 00:03
URL: http://solveigkg.blogg.no/
Marita
Så mye fint!=) Hærlig blogg du har!
16.05.2013, 10:10
URL: http://www.maritasve.blogg.no
Legg igjen en kommentar:

© Design#9 by Foto & Webdesign.blogg.nohits