Hei dere! Nå ble det plutselig nok en pause, har vel hatt kanskje to dager fri fra jobb etter jeg kom hjem fra syden, og de dagene har jeg definitivt ikke brukt på bloggen. All min fritid har stort sett gått til å sove, se film, serie, og spise mat. Som nå, når jeg ligger i senga og ser serie, og er så lat at jeg ikke engang orker å blogge fra noe annet sted enn mobilen.

Men, nå er det jo heldigvis utrolig mange fine apper til telefonen, som gjør at bildene mine ikke set FULLT så jævlige ut. Har blitt veldig glad i pixlr express-appen, den er akkurat slik som på pc, også har jeg photoshop express som er fin til å redigere lyd og lys.

Skal etterhvert vise dere innkjøpene fra syden også, har faktisk tenkt på å lage videoblogg (???), men om jeg tørr å legge ut det er en annen sak. Så vi får se, skal nok få vist dere likevel :-)

Ellers kan jeg jo fortelle at det er EN uke til jeg drar til syden nok en gang, gud så fort tiden går... Jeg håper iallefall det er nett i leiligheten vi skal bo, og forhåpentligvis blir blogglysten litt bedre når jeg har ferie. Gud, så godt det hadde vært med noen dager fri nå... Men, har fortsatt to jobbdager igjen, etterfulgt av langkjøring på mandag og onsdag, som begynner HALV SJU!!! Oh god please kill me.

Også kan jeg jo fortelle at jeg har blitt 18, endelig! Føles ikke veldig spesielt egentlig, men litt godt er det jo å tenke på! :-)

Og til slutt må jeg bare vise fram de fine kjolene jeg har bestilt meg! Alle finner du på nelly, men jeg bestilte disse gjennom members.com, (som dere absolutt burde sjekke ut!), betalte ikke mer enn ca 500 kroner for disse og en ring, inkl. frakt og fakturaavgift! Utrolig billig, ser på det som en bursdagsgave til meg selv!

Hva synes du? Har du jobb i ferien?


Legg igjen en kommentar:

© Design#9 by Foto & Webdesign.blogg.nohits