Hei dere! Ble nok en lang pause fra bloggen, beklager det. Men med mange dager på rad med jobbing blir det lite overskudd til alt annet, og da blir bloggen satt litt til side. Akkurat nå ligger jeg i senga mi på et hotellrom i Spania, nermere bestemt Marbella. Kom hit for tre dager siden, og har tilbringt dagene ved bassengkanten og stranda. Var ærlig talt ikke så ivrig etter å dra hit, ettersom jeg nettopp hadde kommet hjem fra 14 dager i Tyrkia, men akkurat nå kunne jeg ikke tenkt meg å være noe annet sted. Ellers har jeg faktisk ikke tatt ET eneste bilde siden jeg kom hit, verken på turen hit, eller her nede. Så da kan jeg heller vise dere hva jeg har bestilt meg de siste dagene! Har endelig mulighet til å bestille selv på nettet nå som jeg er blitt 18, så må jo benytte muligheten :-)

Real Techniques core collection

Real Techniques starter set

Real Techniques duo-fiber collection Limited Edition

 

Har vel egentlig alt for mange sminkekoster fra før, men har hørt såå mye bra om disse, og har ønsket meg de lenge, så da jeg leste et tips om at de var veldig billige på iHerb.com, måtte jeg jo sjekke. Betalte ca 360 kroner for alle kostene inkludert frakt, som var overraskende billig - så da måtte jeg bare ha de. Så håper de kommer til jeg er hjemme fra Spania!

Ellers bestilte jeg noen småting fra eBay, som ringer, smykker og solbriller, men de tror jeg heller jeg viser når de kommer. Vurderer nesten å lage en video med innkjøp fra hele sommeren, fordi jeg ikke orker å ta bilder av alt, men vi får se! I morgen skal jeg ta med meg kameraet på stranda, så vi snakkes vel når jeg kommer hjem derfra!

 

Bloggesssss


Legg igjen en kommentar:

© Design#9 by Foto & Webdesign.blogg.nohits