Hverdag

Hei dere! Nå ble det plutselig nok en pause, har vel hatt kanskje to dager fri fra jobb etter jeg kom hjem fra syden, og de dagene har jeg definitivt ikke brukt på bloggen. All min fritid har stort sett gått til å sove, se film, serie, og spise mat. Som nå, når jeg ligger i senga og ser serie, og er så lat at jeg ikke engang orker å blogge fra noe annet sted enn mobilen.

Men, nå er det jo heldigvis utrolig mange fine apper til telefonen, som gjør at bildene mine ikke set FULLT så jævlige ut. Har blitt veldig glad i pixlr express-appen, den er akkurat slik som på pc, også har jeg photoshop express som er fin til å redigere lyd og lys.

Skal etterhvert vise dere innkjøpene fra syden også, har faktisk tenkt på å lage videoblogg (???), men om jeg tørr å legge ut det er en annen sak. Så vi får se, skal nok få vist dere likevel :-)

Ellers kan jeg jo fortelle at det er EN uke til jeg drar til syden nok en gang, gud så fort tiden går... Jeg håper iallefall det er nett i leiligheten vi skal bo, og forhåpentligvis blir blogglysten litt bedre når jeg har ferie. Gud, så godt det hadde vært med noen dager fri nå... Men, har fortsatt to jobbdager igjen, etterfulgt av langkjøring på mandag og onsdag, som begynner HALV SJU!!! Oh god please kill me.

Også kan jeg jo fortelle at jeg har blitt 18, endelig! Føles ikke veldig spesielt egentlig, men litt godt er det jo å tenke på! :-)

Og til slutt må jeg bare vise fram de fine kjolene jeg har bestilt meg! Alle finner du på nelly, men jeg bestilte disse gjennom members.com, (som dere absolutt burde sjekke ut!), betalte ikke mer enn ca 500 kroner for disse og en ring, inkl. frakt og fakturaavgift! Utrolig billig, ser på det som en bursdagsgave til meg selv!

Hva synes du? Har du jobb i ferien?

27.07.2013 kl.01:27 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Siden jeg er så sløv på oppdateringene her tenkte jeg bare å si at dere kan følge meg på instagram! Der oppdaterer jeg mye oftere ♥ @solveigkg

Noen av mine siste bilder:


07.06.2013 kl.22:38 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo bloggeen. Har blitt veldig flink på å ta pauser fra bloggen i det siste, selv om jeg tenker på det så og si hver dag at "nå må jeg blogge!!", så blir det aldri noe av. Men i dag har jeg en velfortjent dag med fri fra alt av jobb, turn, og andre mennesker (haha), så nå fikk jeg endelig tid.

Nå tenkte jeg å vise dere en superenkel DIY som jeg så på en blogg for en stund siden, som jeg endelig fikk tid til å prøve selv, nemlig å lage dine egne deksler! 

Det eneste du trenger er et gjennomsiktig deksel, og noen bilder å klippe i! Jeg fant alle bildene mine på weheartit :-)

Her er bildene jeg brukte:

Og her er resultatet ♥ 

Det du gjør:

♥ Finn noen bilder du liker, eller bruk noen du har fra før

♥ Skriv de ut

♥ Klipp de til slik at de passer inne i dekselet

♥ FERDIG!

 

Så enkelt, og så fint!

Elsker det allerede, har tenkt å lage noen flere, kanskje med noen mer "personlige" bilder.

De gjennomsiktige dekslene kjøpte jeg på eBay, der får du de til bare noen få kroner stykket (jeg kjøpte en pakke med 10), men om du ikke vil kjøpe på nett, tror jeg de har slike på panduro.

 

Hva synes du? Kommer du til å prøve dette? ♥

04.06.2013 kl.18:47 i Hverdag 11 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Vet jeg er sløv på blogginga, men de siste dagene har jeg vært ganske opptatt... Var på jobb både 16. og 17. mai, og jeg skal jobbe i dag også... Må si det var den tristeste 17.mai i mitt liv så langt, jobbet fra klokka 2 til halv 8, så det ble verken bunad, tivoli, tog eller is på meg. Menmen, neste år er jeg russ, så jeg får bare se fram til det! Uansett, nå har ENDELIG finværet kommet hit, er såå deilig å kunne gå med shorts igjen! Jeg blogger fra mobilen nå, fordi jeg ikke har noe pc tilgjengelig. Så dere får klare dere med noen iphonebilder så lenge, så skal jeg komme med noe bedre senere! :-)

Dere kan forresten følge meg på instagram, der oppdaterer jeg mye oftere! Heter solveigkg der :-)

Har forresten fikset vippeextensionsene mine, så nå er de ikke tynne og pistrete, heller LITT kortere og fyldigere! Elsker det, slipper endelig å styre med lim og løsvipper hver dag! Hva synes du?

18.05.2013 kl.15:41 i Hverdag 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! ♥ Nå har jeg inntatt senga etter en lang og ganske hektisk dag. Er utrolig sliten, så det var helt himmelsk å komme hjem til dusjen og senga!! Jeg var oppe 9 i dag tidlig, og dro etterhvert på jobb, og var ikke hjemme før 9. Var dessuten ganske så travelt på jobb i dag, så det er godt å være ferdig med dagen! :-)

Har liite å fortelle om nå, men jeg skal se om jeg får til noe mer interressant i morgen! Har blant annet et par innkjøp å vise dere, og en liten sminke-"anbefaling". Så må jeg jo selvfølgelig vise dere min nye kjærlighet ♥♥ kan du gjette hva det eeer? ;););)
Haha. Stay tuned, vi snakkes i morgen! 

12.05.2013 kl.23:51 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo dere! NÅ har det gått en stund siden sist... Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett at jeg ikke har orket! Jeg har vært så utrolig sliten i det siste, jeg har ikke orket noen ting annet enn å spise og sove. Ja, jeg vet - det å "blogge" er vel ikke så slitsomt i seg selv... Men, når men er så sliten som jeg har vært i det siste blir egentlig alt et ork, så bare det å sette seg ned med pcen, og å ta bilder av seg selv, redigere de, og å sitte å skrive et innlegg om hvordan dagen har vært har ikke fristet et sekund. Men - et par fridager tror jeg egentlig har gjort meg godt, og jeg har vært oppe siden 8-9 i dag, så NÅ måtte jeg egentlig bare sette meg ned! 

Men jeg har husket å ta et par bilder da, har ikke glemt bloggen helt! Så jeg slenger bare med noen bilder jeg har satt sammen, med en liten tekst under ♥

Kjærestekos♥

Meg og Ole, før vi dro ut natt til 1.mai


Fikk besøk av beste Milo♥

Verdens herligste

Noen innkjøp + bursdagsgave til Marte!

Sminkehelvete. Hardt å være jente...

Resultatet av sminken - før bursdagsfest.

 - bilder fra bursdagsfesten til Marte - 

nuss

STEMNING

Tafatte forsøk på å ta bilder av antrekket mitt! Bildene er tatt ETTER festen, så jeg er klar over at jeg ser ut som en sur og overkjørt rotte :-)))))


Kjolen er egentlig sååå fin, men jeg har ikke brukt den før, fordi den egentlig har vært for lang i skulderpartiet, slik at jeg har fått utrigning til navlen... men fikk på magisk vis sydd den om rett før festen, så nå skal dere ikke se bort ifra at dere får se den på bloggen ved en senere anledning også! ♥ 

Fra bershka, som desverre ikke er å finne i Norge!

 

10.05.2013 kl.23:28 i Hverdag 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå har jeg prøvd selvbruneren fra St. Moriz et par ganger, så tenkte jeg skulle skrive min mening om den! 

 

+ billig

+ fin, gyllen farge, lite gul

+ den gir farge med en gang, og blir gradvis mørkere

+ siden den er farget er det lett å se hvor man påfører

+ tørker fort inn i huden, så du slipper søl på klær og sengetøy

 

- kan kanskje tørke FOR fort, slik at du ikke rekker å smøre den utover ordentlig

- kan bli skjolder hvis du ikke er veldig nøye

 

Husk også å skrubb huden først, for et jevnere og mer varig resultat! Dette er det jeg brukte; hvis du ikke har en skrubb tilgjengelig, lag din egen! Bland olje og sukker i en liten kopp, og voilà! Funker faktisk veldig bra, fungerer også supert som leppeskrubb :-)Som dere ser har jeg mye positivt å si om den, så jeg vil absolutt anbefale denne om du er på utkikk etter en billig og bra selvbruner! Det jeg har skrevet om at den tørker for fort, kan løses ved å ta på fuktighetskrem først, der du skal ha på selvbruneren. Ikke bare på knær, albuer, hårfeste og slikt, men over alt hvor du skal ha den på! Første gang gjorde jeg ikke det, og endte dermed opp med en del skjolder, men andre gang ble det mye bedre! 

Her ser dere resultatet etter første gang, ikke veldig bra... Men som dere ser er fargen veldig fin! Bildene er tatt i dagslys.

Resultat rett før, og rett etter påføring. 

Alt i alt synes jeg den er veldig bra, i hvertfall opp mot det jeg har prøvd tidligere! Holder også på å teste tantowel, så skal vise den også etterhvert.

Karakter: 5

 

Bruker du selvbruning? Isåfall hvilken?

24.04.2013 kl.00:15 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå ligger jeg nydusja i senga, klar for å sove: Dagen i dag har vært en velfortjent (hæ?) avslappningsdag, har ikke gjort annet enn å ligget i senga og sett prison break hele kvelden, but still. Gleeder meg til å sove ♥ Herregud, jeg er så sinnsykt sliten for tiden, alt jeg tenker på er å sove...Huff, jaja.

Meeeget uinteressant ja jeg vet. Men er for trøtt til noe annet nå, så det får bare være! GOD NATT

Hvordan har dagen DIN vært? ♥ 

23.04.2013 kl.00:18 i Hverdag 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Halooo! Lenge siden sist nå, ble plutselig et par dager bloggfri...Nå er jeg hjemme til Ole, har vært her siden i går nå. Såå godt å møte han igjen, etter at han har vært i Oslo. Nå er han på trening, så tenkte jeg kunne bruke tiden jeg har alene på å blogge litt! På fredag var vi i byen igjen med klassen, og det ble noen innkjøp igjen - viser dere senere! Var ute en tur i går, så i dag har vi bare slappet av med tv og mat ♥

Tskjorte fra bikbok, et av innkjøpene.Bilde fra fredag.Såå var jeg jo som sagt å fikset håret på fredaag, fyy &%&!#/""&# så deiliiig!!! Har ikke farget håret siden august, og extensionsene har vært i håret siden november, så å endelig få fjernet ettervekst og satt i nytt hår var virkelig på tide! Superflinke Eva på kløppern gjorde mirakler med håret mitt, og ble til og med igjen to timer etter stengetid for å bli ferdig. Men nå er jeg SÅ fornøyd ♥Har ikke fikset håret noe som helst på bildet over, og det hadde ikke blandet seg så godt med mitt eget hår enda, siden det nettopp var satt på, men etter en vask ser det mye bedre ut! Dere kommer selvfølgelig ti å få se bedre bilder på bloggen framover :-) 

Hva synes du? ♥

21.04.2013 kl.20:49 i Hverdag 24 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo dere! nå ligger jeg i senga, klar for kvelden. I dag har jeg hatt min andre kjøretime blant annet, som gikk greit! Sleit vel litt på enkelte ting, men oppgavene var visst vanskeligere denne gangen, så det var vel ikke annet å vente... Ellers har jeg vært på turntrening igjen, som også gikk bra nok. Veldig interrestante bilder av maten min (men såå godt!♥)

Dagens treningsantrekk, topp under amour, sportsbh pierre robert shorts alpha factor.

Har lik bh i rosa også, de er så gode!

 

Ellers, slapp blogging i det siste, men har gått i joggis siden jeg kom hjem fra skolen på fredag, så antrekksbilder har det ikke blitt noe av, og ellers har jeg bare vært lat. Eller opptatt. Så beklager for deet ♥ Lover å ta antrekksbilder i morgen!

 

Hva har du gort i dag?

15.04.2013 kl.23:22 i Hverdag 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Beklager for null blogging i gårkveld som jeg lovte, men hadde fortsatt vondt i hodet, pluss at det plutselig hadde blitt ganske seint. Noe som selvfølgelig resulterte i at jeg forsov meg i dag. Jaddaa. Så nå sitter jeg på bussen på tur til skolen
Haha, ikke helt fikset ferdig... Er også ferdig med headeren, så den kommer snart! :-)

12.04.2013 kl.09:42 i Hverdag 8 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallååå! Da har jeg plassert meg på jobb, mens jeg venter på at turntreninga skal starte. Dagens lunsj ble bigbite, haha. Har ikke spist det på lenge, såå godt!
Holder forresten på å lage ny header, regner med den kommer i kveld! 

 

EDIT: dette skulle vært postet i går.

12.04.2013 kl.09:18 i Hverdag 8 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ ååh, denne dagen er herlig. Har vært på utplassering i dag igjen, etterfulgt av min aller første kjøretime, som overraskende nok gikk BRA! :-D wii. I tillegg begynner det å bli varmere ute, snøen smelter, og det er sol!! Og i tillegg skal jeg straks dra til kjæresten ♥ er riktignok litt stresset nå, ettersom jeg har omtrent 5 minutter på meg før jeg skal dra... Har også vært ute og tatt bilder av dagens antrekk og innkjøp, viser dere litt senere! sneak peek

 

Snakkes!

10.04.2013 kl.20:00 i Hverdag 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Null blogging det siste døgnet, beklager det. I går skyldtes det at jeg ikke hadde kameralader, og så var jeg på turntrening, så jeg orket rett og slett ikke når jeg kom hjem! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, så nå skal jeg skrive noen innlegg, skal blandt annet vise dere noen innkjøp, bilder fra dagen, også skal jeg se om jeg får lastet opp en video jeg tok på turn i går! ♥ sounds good?

Bilde fra i går, topp fra bikbok

05.04.2013 kl.23:52 i Hverdag Én kommentar Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ som jeg sa i går, hadde jeg skrevet et innlegg til dere, og her er det altså - ting som irriterer meg! Enjoy

 

 

1 - Facebook

Man skulle tro folk hadde innsett at folk ikke bryr seg om at du skal dusje, og hva du spiste til middag - men nei. Så har du jo også de som skal dele alt av sine innerste tanker og følelser, også gjerne i form av "quotes". Men så har det seg gjerne slik at de som skriver "you know my name, not my story" under profilbildet sitt, ofte er de som deler mest av alle, så alle faktisk "knows their story". Men - det slår jo fortsatt ikke de som ber deg om å like profilbildet deres, for å så bli rangert fra 1-10 tilbake. Jaaa♥ 

2 - Folk som klager på vekta

- Feite folk som ikke gjør noe med det

Selvfølgelig, jeg vet noen faktisk har sykdommer, og at det sannsynligvis er jævlig vanskelig å gjøre noe med det om du har rundet 200 kilo.. men ikke sitt i sofaen med potetgull og cola og syns synd på deg selv. Det fins faktisk hjelp å få.

 - Tynne folk som klager over at de er feite. Spiseforstyrrelser er en ting, gjør du det for oppmerksomheten kan du bare holde kjeft.

3 - Vinter

4 - Teknologi som går tregt eller ikke funker. Telefon, pc, internett - nough said.

5 - Å stå opp - Det eneste som er verre enn å høre vekkerklokka om morgenen, er å ikke høre den. Jeg hater å stå opp, men er det noe jeg hater nesten enda mer er det å forsove meg.

6 - Folk som ikke slipper deg forbi i kø. Jeg har EN vare. De har sånn cirka 60. Hallo?!

7 - Når du bestemmer deg for å legge deg tidlig, men likevel ikke får sove. 

8 - Folk som aldri sier noe positivt om andre og alltid baksnakker.

9 - Folk som ikke unner andre noe.

10 - Folk som overhodet ikke eier sosiale antenner.

11 - Å si ja til ting du egentlig ikke har lyst til å bli med på.

12 - Sure folk i serviceyrker.

13 - Latterlig dårlig musikk, som gjerne fester seg på hjernen.

14 - Frekke unger.

15 - Mensen.

 

sinnatrynet

Noe av dette du irriterer deg over? 


 

03.04.2013 kl.23:26 i Hverdag 9 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Ble litt sein med blogginga nå, men dro til Ole rett etter skolen, og kom ikke hjem før i 9-tiden. Etter jeg kom hjem har jeg bare sett litt tv, også har jeg laget et annet innlegg som kommer i morgen! ♥ Genseren er fra bikbok.

 

Nå skal jeg ta kvelden! Skal på utplassering på klipperiet igjen i morgen, er der hver onsdag :-)

Vi blogges♥

02.04.2013 kl.23:29 i Hverdag 16 kommentarer Permalenke Tips en venn

Legg igjen en kommentar, og legg meg til som venn HER, så tar jeg en titt innom! 
01.04.2013 kl.12:42 i Hverdag 37 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Er for øyeblikket på tur til jobb, derfor blir det mobilblogging. Men jeg har tatt bilder til et sminkeinnlegg jeg skal få postet snart, så stay tuned!

Ha en fortsatt fin søndag! :-)

31.03.2013 kl.13:22 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! I påsken har jeg vært på hyttetur med kjæresten og familien hans. Tok ikke veldig mange bilder, men her er noen! 

 

...og, fra nuet. Rimelig klar for senga nå, herregud hvor ble klokka av? 
God natt søte små, snakkes! ♥

31.03.2013 kl.03:38 i Hverdag 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

ørenHei! Jeg heter Solveig Kj, og er født 23.juli 1995. For tiden går jeg design og håndverk på meldal videregående, og har planer om å utdanne meg som frisør etterhvert. Jeg bor et lite sted litt utenfor trondheim, og jeg bruker tiden min på venner, kjæresten, og jobb :-)

Har blogget tidligere på andre blogger, og hadde vel ikke egentlig noen store planer om å fortsette, men etter mye mas tenkte jeg å prøve, så da får vi bare se hvordan dette går!

På denne bloggen kommer jeg til å skrive om hverdag, outfits, og alt annet som faller meg inn. Noe du lurer på? Legg igjen en kommentar, så snakkes vi! ♥

 31.03.2013 kl.01:43 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits