Hår

  • 18.04.2013 kl.23:26 Hår

God kveld dere ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og skal snart legge meg. Men først tenkte jeg bare å vise pakken som kom i posten i går! Det var jo selvfølgelig det nye håret mitt, endelig!! 

Først, litt om håret; 

♥ Tapehår - det beste jeg har prøvd

♥ Fra luxushair, som jeg er såå fornøyd med!! Har jo hatt extension derfra et par ganger før, både clipon, og det forrige tapehåret mitt. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er 100% fornøyd med cliponsene, på grunn av en del floker og slikt. Men det tror jeg egentlig gjelder for det meste av clipons, det jeg har hatt tidligere har også blitt sånn. Vet ikke hvorfor, men "permanent" hår, som keratin, tape og microringer floker seg MYE mindre en clips! Det er en helt annen verden, haha... Men, det er ikke uten grunn at jeg alltid bestiller fra luxushair!

♥ Farge 613/27, som er en lys blond farge, med karamellfargede striper.

♥ Jeg vant håret fra luxushair, fordi de brukte bildene mine i det nye kundefargekartet sitt.

♥ 65 cm langt, noe som er utroolig langt! 

♥ 150 gram tykt, som er mer enn nok for meg. Brukte samme pakke sist også, og jeg brukte ikke alt håret!

 


Her ser dere hvor langt det faktisk er! Skal jo selvfølgelig klippe det litt etter jeg har satt det på, men sånn cirka rumpelengde kan jeg nok regne med! På bildene holder jeg håret ca så langt ned som der de nederste festene vil sitte, så det lengste vil nok nå rett nedenfor rumpa!

Skal til frisøren i morgen å sette på håret, så jeg viser dere selvfølgelig bilder når jeg er ferdig! Gleder meg masse! ♥

Her ser dere fargen bedre:

Bruker du extensions♥ Isåfall, hvilke?

18.04.2013 kl.23:26 i Hår 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 18.04.2013 kl.17:02 Hår

Som jeg nevnte i går, jeg har blitt korthåret! Har vel ikke sagt så mye om det tidligere på bloggen, men jeg har altså hatt tape extensions. Disse har jeg hatt i håret siden november 2012, åltså nesten 5 måneder! Det er jo egentlig aaalt for lenge i forhold til hvor lenge extensions egentlig bør være i håret, men det har bare blitt sånn... Men, i går fikk jeg pakken min med nytt hår, og limfjerner, så da måtte de ut! 

Her er forresten gårsdagens frisyre, som jeg ordnet på utplasseringen i går - ikke helt fornøyd, ganske flatt, pluss at spennene og noe av tapen vistes, men det får bare være.

Så i går gikk jeg fra

<- til ->Liker absolutt best å ha langt hår, men skal innrømme at det er utrooolig godt å ha mitt naturlige hår igjen! Selv om det er bare for et par dager...Earcuff GlitterHer ser dere hvor langt ned håret hadde kommet... Har vel vokst minst dobbelt så langt ut som det er anbefalt...

Bådet håret og limfjerneren er fra luxushair, beste leverandøren av hair extensions jeg har vært borti! Håret har holdt i nesten fem måneder(!), og det er fortsatt brukbart.

Det nye håret er i en litt annen fargen, jeg viser dere senere - nå skal jeg på jobb! 
Snakkes♥

18.04.2013 kl.17:02 i Hår 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 03.04.2013 kl.18:49 Hår

Hei! Som sagt var jeg på utplassering i dag, på klipperiet. Gjør ikke så alt for mye der, men jeg bruker blant annet å sette opp hår på dukker. Det gjorde jeg i dag også. Jeg ordnet en "waterfall-braid", også krøllet jeg det løse håret med krøllstav. 

Tok ikke noe før-bilde av dukka, men det er vel ikke så vanskelig å tenke seg til.

 

Så ordnet jeg mitt eget hår med bølgetang.

FØR


ETTER

Produktene jeg brukte:

Kvaliteten er ganske dårlig, ettersom de er tatt med mobilen, men har tatt outfitbilder som kommer senere idag, så får dere se bedre!

 

Oooog noen bilder fra i dag tidlig!
 

Hva synes du? ♥

03.04.2013 kl.18:49 i Hår 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits