Innkjøp

Hei dere! Her helt glemt å fortelle det, men i det siste har jeg bestilt meg en del ting fra ebay, og noen av tingene har allerede kommet. Og nå tenkte jeg å vise dere noen av tingene! 
Det ener er utstyr for å sette på vippeextensions! Jeg er ikke den som tar meg råd til å betale tusenvis av kroner for å gjøre slik på salong, jeg liker å få ting gjort billigst mulig, så jeg bestemte meg for å heller bestille på nettet!

Her er det som fulgte med i pakken; 6 bokser med vipper, brune, lilla og blå, og svarte i tre forskjellige størrelser. Lim, limfjerner, tre forskjellige ponsetter, saks, vippekam, en pumpe som visstnok er for å tørke eller noe (?), og noe q-tips og bumull. Tro det eller ie, men jeg betalte faktisk litt over 60 kroner for denne pakken! Den er selvfølgelig fra min one and only favourite, ebay ♥ Haha, det er faktisk ingenting man ikke får kjøpt derfra, og protuktene er like bra som de du får kjøpt andre steder! Det jeg har kjøpt mest av derfra må vel være telefonutstyr og sminke, og jeg er like fornøyd hver gang! :-) 


Nå har jo ikke jeg noen peiling på vippeextensions, så detter er etter å kun ha sett en video på youtube. Tror kanskje ikke det er ment for å gjøre på seg selv, men etter mye prakk fikk jeg det til. Og ja, jeg vet det burde vært mye fyldigere, og mer vipper, men jeg ble så lei til slutt at jeg ga opp. I tillegg begynte det å svi på øynene på grunn av limet, så jeg måtte bare ta en pause, så kanskje jeg setter på flere i morgen! Men, dette er første forsøk, og det er uansett bedre enn hva det var før!


Den andre tingen jeg fikk i posten i dag var denne:
Åååh, verdens fineste design!! ♥ Jeg er allerede forelsket, utenpå er den supersøt, og fargen er såå fin! Den perfekte rosafargen! Loveiiit

Så har jeg også fått noen deksler til den nye telefonen min! Venter på flere i posten, gleeder meg.


Det i midten er fra cubus da, men de to andre er fra ebay! Det til høyre kostet vel ca 35 kroner, mens det rosa kostet ikke mer enn 7 kroner. Haha, er det mulig...Må bare elske ebay♥


Så fineeee!

Har fått et par småting til, men de viser jeg senere! Ha en fin kveld så lenge, så snakkes vi snart ♥ 

Hav synes du? Handler du på ebay?

14.05.2013 kl.21:44 i Innkjøp 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå tenkte jeg å endelig vise dere innkjøpene fra tirsdag! Det er ikke veldig mye, men er såå fornøyd likevel!

Det første jeg skal vise, selvbruning. Har på et eller annet vis klart å rote bort selvbruningene mine, haha. Så ble så jeg kjøpte disse! Den ene er fra St. Moriz, som er en "billig-versjon" av St. Tropez sin. Etter hva jeg har hørt er innholdet i St.Tropez og St. Moriz nesten identisk, men denne er ganske mye billigere! 
Den andre er fra TanTowel, begge disse merkene har jeg hørt mye om tidligere. Jeg tror kanskje de fleste tenker på selvbruningsservietter når det tenker på TanTowel, for det er vel kanskje det de er mest kjent for? Men denne er altså en lotion, for hele kroppen. I tillegg kjøpte jeg med en selvbruningsvott, som altså er en slags hanske du bruker for å ha på selvbruning, så du slipper å bli gul i hendene, pluss at resultatet blir mye jevnere!

Jeg har bare rukket å prøvd St. Moriz enda, og så langt er jeg veldig fornøyd! Alt fra VITA.

 

Det siste jeg kjøpte er vel absolutt det jeg er mest førnøyd med! De som sier lykke ikke kan kjøpes for penger har vel ikke vært å kjøpt seg nye sko på en stund! Hehe, neida. Materialistisk lykke vet dere...
Og til tross for den tynne hælen er de behagelige å gå i. Vel... Hvor behagelige de egentlig er skal jeg vel ikke si så mye om, men til å være 14 cm høye hæler er de det! ♥ Fra bianco.

18.04.2013 kl.16:19 i Innkjøp 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ for øyeblikket er jeg hjemme hos min kjære, og bare slapper av. Har bare vært hjemme i dag siden formen ikke var helt på topp, så tenkte jeg skulle være litt flink å jobbe med skole nå!

her er forresten før- og etterbilder hårfargingen, haha.
Ble veeldig lyst, og litt gulskjær, så litt blasjampo og kanskje noen brune striper hadde vel gjort seg.

 

Men, tilbake til overskriften, her er innkjøpene fra i går!

Har lenge sett etter et par sko som er litt "finere" enn converse, som jeg bruker nesten hver dag ellers, og når jeg så disse kunne jeg ikke gå forbi!Skoringen, 699,-, men nedsatt til halv pris♥

I tillegg kjøpte jeg med noen produkter fra utplasseringa;joico violet conditioner sexy hair straight sexy hair - deep masque sexy hair sex symbol - earotan id hair extreme titanium

Alle produktene var nedsatt til 99,- så sparte hundrevis av kroner!


♥ Hva synes du om innkjøpene? Har du noe av dette?

11.04.2013 kl.15:38 i Innkjøp 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! ♥ Har kommet hjem fra turntrening for en liten stund siden nå, nest siste trening før konkurranse... uæh, er vel et år siden sist nå. 

Siden sist har jeg vært hos kjæresten en tur i går og i dag, OG jeg farget håret hans blondt! Haha, har ikke sett resultatet enda selv, så er ganske spent! Har tatt før-bilde, så når jeg får tatt etterbilde skal jeg legge ut så dere får se! :-)

T-skjorte Under Armour Shorts Nike. Shortsen er kjøpt på en sportsbutikk i Portugal, skjorten vet jeg ikke.

 

Så, dagens lille innkjøp! Har tenkt på å kjøpe en stund nå, så i dag fikk jeg endelig gjort det! :-) Rart hvor mye det kan koste for en så liten greie, haha... Men er verdt pengene, er SÅ fornøyd! Elite Foto 349,-

Bilde fra fredag, som jeg har glemt å poste! Sool♥
 


♥Hva har DU gjort i dag?

09.04.2013 kl.00:33 i Innkjøp 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Earplugs og harddisk. 

Har tenkt sååå lenge på å kjøpe meg harddisk, er så lite plass på macen at jeg noen ganger ikke har nok plass til oppdateringer engang. Så det skal bli så herlig å få ryddet opp. Har alt for mange bilder, men jeg nekter jo å slette noe som helst, så forhåpentligvis får jeg gjort det nå! Også endelig nye earplugs, hater de som følger med iphonen. Nå har jeg nye, som dessuten er rosaa♥ De er også ganske lange, som er bare positivt!

Elkjøp 99,-


Elkjøp 449,-

Cubus 199,- Er litt usikker på denne egentlig, den er str medium, som er 1-2 størrelser for stor (var bare m igjen), sså jeg vurderer å gi den bort.


Cubus 199,- pr del. Denne er sååå god! Kommer selvfølgelig bare til å bli brukt som kosedress hjemme.

Cubus 199,-

Cubus 99,-

Cubus 99,-

 

Prisene jeg har skrevet er originalpriser, men noe var på salg, så jeg fikk alt mye billigere! ♥ noe du likte?

06.04.2013 kl.04:05 i Innkjøp 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits