april 2013

Hei dere! I går var jeg på bursdag til tante, så tenkte bare jeg skulle vise dere antrekket! 

blazer bershka topp og bukse bik bok sko bianco
Krøllet håret på utplasseringa, og da brukte jeg gorgeous curling wand i lengdene, og rettetang for å krølle luggen!

♥Hva synes du?

25.04.2013 kl.19:32 i Antrekk 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå har jeg prøvd selvbruneren fra St. Moriz et par ganger, så tenkte jeg skulle skrive min mening om den! 

 

+ billig

+ fin, gyllen farge, lite gul

+ den gir farge med en gang, og blir gradvis mørkere

+ siden den er farget er det lett å se hvor man påfører

+ tørker fort inn i huden, så du slipper søl på klær og sengetøy

 

- kan kanskje tørke FOR fort, slik at du ikke rekker å smøre den utover ordentlig

- kan bli skjolder hvis du ikke er veldig nøye

 

Husk også å skrubb huden først, for et jevnere og mer varig resultat! Dette er det jeg brukte; hvis du ikke har en skrubb tilgjengelig, lag din egen! Bland olje og sukker i en liten kopp, og voilà! Funker faktisk veldig bra, fungerer også supert som leppeskrubb :-)Som dere ser har jeg mye positivt å si om den, så jeg vil absolutt anbefale denne om du er på utkikk etter en billig og bra selvbruner! Det jeg har skrevet om at den tørker for fort, kan løses ved å ta på fuktighetskrem først, der du skal ha på selvbruneren. Ikke bare på knær, albuer, hårfeste og slikt, men over alt hvor du skal ha den på! Første gang gjorde jeg ikke det, og endte dermed opp med en del skjolder, men andre gang ble det mye bedre! 

Her ser dere resultatet etter første gang, ikke veldig bra... Men som dere ser er fargen veldig fin! Bildene er tatt i dagslys.

Resultat rett før, og rett etter påføring. 

Alt i alt synes jeg den er veldig bra, i hvertfall opp mot det jeg har prøvd tidligere! Holder også på å teste tantowel, så skal vise den også etterhvert.

Karakter: 5

 

Bruker du selvbruning? Isåfall hvilken?

24.04.2013 kl.00:15 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå ligger jeg nydusja i senga, klar for å sove: Dagen i dag har vært en velfortjent (hæ?) avslappningsdag, har ikke gjort annet enn å ligget i senga og sett prison break hele kvelden, but still. Gleeder meg til å sove ♥ Herregud, jeg er så sinnsykt sliten for tiden, alt jeg tenker på er å sove...Huff, jaja.

Meeeget uinteressant ja jeg vet. Men er for trøtt til noe annet nå, så det får bare være! GOD NATT

Hvordan har dagen DIN vært? ♥ 

23.04.2013 kl.00:18 i Hverdag 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Halooo! Lenge siden sist nå, ble plutselig et par dager bloggfri...Nå er jeg hjemme til Ole, har vært her siden i går nå. Såå godt å møte han igjen, etter at han har vært i Oslo. Nå er han på trening, så tenkte jeg kunne bruke tiden jeg har alene på å blogge litt! På fredag var vi i byen igjen med klassen, og det ble noen innkjøp igjen - viser dere senere! Var ute en tur i går, så i dag har vi bare slappet av med tv og mat ♥

Tskjorte fra bikbok, et av innkjøpene.Bilde fra fredag.Såå var jeg jo som sagt å fikset håret på fredaag, fyy &%&!#/""&# så deiliiig!!! Har ikke farget håret siden august, og extensionsene har vært i håret siden november, så å endelig få fjernet ettervekst og satt i nytt hår var virkelig på tide! Superflinke Eva på kløppern gjorde mirakler med håret mitt, og ble til og med igjen to timer etter stengetid for å bli ferdig. Men nå er jeg SÅ fornøyd ♥Har ikke fikset håret noe som helst på bildet over, og det hadde ikke blandet seg så godt med mitt eget hår enda, siden det nettopp var satt på, men etter en vask ser det mye bedre ut! Dere kommer selvfølgelig ti å få se bedre bilder på bloggen framover :-) 

Hva synes du? ♥

21.04.2013 kl.20:49 i Hverdag 24 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 18.04.2013 kl.23:26 Hår

God kveld dere ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og skal snart legge meg. Men først tenkte jeg bare å vise pakken som kom i posten i går! Det var jo selvfølgelig det nye håret mitt, endelig!! 

Først, litt om håret; 

♥ Tapehår - det beste jeg har prøvd

♥ Fra luxushair, som jeg er såå fornøyd med!! Har jo hatt extension derfra et par ganger før, både clipon, og det forrige tapehåret mitt. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er 100% fornøyd med cliponsene, på grunn av en del floker og slikt. Men det tror jeg egentlig gjelder for det meste av clipons, det jeg har hatt tidligere har også blitt sånn. Vet ikke hvorfor, men "permanent" hår, som keratin, tape og microringer floker seg MYE mindre en clips! Det er en helt annen verden, haha... Men, det er ikke uten grunn at jeg alltid bestiller fra luxushair!

♥ Farge 613/27, som er en lys blond farge, med karamellfargede striper.

♥ Jeg vant håret fra luxushair, fordi de brukte bildene mine i det nye kundefargekartet sitt.

♥ 65 cm langt, noe som er utroolig langt! 

♥ 150 gram tykt, som er mer enn nok for meg. Brukte samme pakke sist også, og jeg brukte ikke alt håret!

 


Her ser dere hvor langt det faktisk er! Skal jo selvfølgelig klippe det litt etter jeg har satt det på, men sånn cirka rumpelengde kan jeg nok regne med! På bildene holder jeg håret ca så langt ned som der de nederste festene vil sitte, så det lengste vil nok nå rett nedenfor rumpa!

Skal til frisøren i morgen å sette på håret, så jeg viser dere selvfølgelig bilder når jeg er ferdig! Gleder meg masse! ♥

Her ser dere fargen bedre:

Bruker du extensions♥ Isåfall, hvilke?

18.04.2013 kl.23:26 i Hår 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 18.04.2013 kl.17:02 Hår

Som jeg nevnte i går, jeg har blitt korthåret! Har vel ikke sagt så mye om det tidligere på bloggen, men jeg har altså hatt tape extensions. Disse har jeg hatt i håret siden november 2012, åltså nesten 5 måneder! Det er jo egentlig aaalt for lenge i forhold til hvor lenge extensions egentlig bør være i håret, men det har bare blitt sånn... Men, i går fikk jeg pakken min med nytt hår, og limfjerner, så da måtte de ut! 

Her er forresten gårsdagens frisyre, som jeg ordnet på utplasseringen i går - ikke helt fornøyd, ganske flatt, pluss at spennene og noe av tapen vistes, men det får bare være.

Så i går gikk jeg fra

<- til ->Liker absolutt best å ha langt hår, men skal innrømme at det er utrooolig godt å ha mitt naturlige hår igjen! Selv om det er bare for et par dager...Earcuff GlitterHer ser dere hvor langt ned håret hadde kommet... Har vel vokst minst dobbelt så langt ut som det er anbefalt...

Bådet håret og limfjerneren er fra luxushair, beste leverandøren av hair extensions jeg har vært borti! Håret har holdt i nesten fem måneder(!), og det er fortsatt brukbart.

Det nye håret er i en litt annen fargen, jeg viser dere senere - nå skal jeg på jobb! 
Snakkes♥

18.04.2013 kl.17:02 i Hår 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå tenkte jeg å endelig vise dere innkjøpene fra tirsdag! Det er ikke veldig mye, men er såå fornøyd likevel!

Det første jeg skal vise, selvbruning. Har på et eller annet vis klart å rote bort selvbruningene mine, haha. Så ble så jeg kjøpte disse! Den ene er fra St. Moriz, som er en "billig-versjon" av St. Tropez sin. Etter hva jeg har hørt er innholdet i St.Tropez og St. Moriz nesten identisk, men denne er ganske mye billigere! 
Den andre er fra TanTowel, begge disse merkene har jeg hørt mye om tidligere. Jeg tror kanskje de fleste tenker på selvbruningsservietter når det tenker på TanTowel, for det er vel kanskje det de er mest kjent for? Men denne er altså en lotion, for hele kroppen. I tillegg kjøpte jeg med en selvbruningsvott, som altså er en slags hanske du bruker for å ha på selvbruning, så du slipper å bli gul i hendene, pluss at resultatet blir mye jevnere!

Jeg har bare rukket å prøvd St. Moriz enda, og så langt er jeg veldig fornøyd! Alt fra VITA.

 

Det siste jeg kjøpte er vel absolutt det jeg er mest førnøyd med! De som sier lykke ikke kan kjøpes for penger har vel ikke vært å kjøpt seg nye sko på en stund! Hehe, neida. Materialistisk lykke vet dere...
Og til tross for den tynne hælen er de behagelige å gå i. Vel... Hvor behagelige de egentlig er skal jeg vel ikke si så mye om, men til å være 14 cm høye hæler er de det! ♥ Fra bianco.

18.04.2013 kl.16:19 i Innkjøp 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo dere!! Nå har jeg så mye å blogge om, har tatt masse bilder de siste dagene, så har mye å vise! Jeg har antrekk fra i går, innkjøp (som jeg er såå fornøyd med ♥♥), og testing av selvbruning. Jeg skal også vise dere en pakke jeg fikk i posten i dag, og til slutt - jeg har blitt korthåret!

Men, alt det forteller jeg mer om senere! I går arrangerte skolen kinodag, hvor alle som ville kunne betale og være med, så jeg og Mona dro innover. Filmen vi så, var G.I Joe, og er en av de bedre filmene jeg har sett! Absolutt verdt pengene, og jeg anbefaler den virkelig om du skal på kino i nermeste fremtid. Er ikke akkurat typen som velger actionfilmer når jeg skal se film, men denne likte jeg virkelig!

 

Som jeg lovte tok jeg jo også bilder av antrekket, som ikke var veldig spennende. Genseren er en del av innkjøpene forresten, hadde egentlig på en annen topp. Elsker denne fargen!!


bukse bik bok // genser gina tricot // jakke carlings // sko skoringen // solbriller bershka // hårsløyfe og armbånd, aner ikke.

 

Hva synes du? ♥

17.04.2013 kl.23:50 i Antrekk Én kommentar Permalenke Tips en venn

Hallo dere! nå ligger jeg i senga, klar for kvelden. I dag har jeg hatt min andre kjøretime blant annet, som gikk greit! Sleit vel litt på enkelte ting, men oppgavene var visst vanskeligere denne gangen, så det var vel ikke annet å vente... Ellers har jeg vært på turntrening igjen, som også gikk bra nok. Veldig interrestante bilder av maten min (men såå godt!♥)

Dagens treningsantrekk, topp under amour, sportsbh pierre robert shorts alpha factor.

Har lik bh i rosa også, de er så gode!

 

Ellers, slapp blogging i det siste, men har gått i joggis siden jeg kom hjem fra skolen på fredag, så antrekksbilder har det ikke blitt noe av, og ellers har jeg bare vært lat. Eller opptatt. Så beklager for deet ♥ Lover å ta antrekksbilder i morgen!

 

Hva har du gort i dag?

15.04.2013 kl.23:22 i Hverdag 3 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 14.04.2013 kl.21:11 Turn

Hello! 
I går brukte jeg tiden min på alt annet enn blogging, så beklager for det. Men jeg var som sagt på turnkonkurranse i trondheim, også fikk jeg etterlengtet besøk av beste Marte på kvelden ♥ men jeg har en del bilder å vise dere fra i går, så håper dere liker de! Vi gikk forresten ikke videre til km, var veldig nære... Bedre lykke neste gang! :-)


fine jentene ♥
Ronja, Sara, Camilla, Ida, Maren, Liss, Guro 

Malin, meg, Mali, Silje, Maiken

haha, priceless.fin gjeng!So cool.

Så, noen fantastiske bilder av meg og min kjære. Vi har faktisk ikke et eneste normalt bilde sammen fra i går, tror disse tre er det nermeste du kommer...Sexy people ♥ Honey, u´r not normal.Obligatorisk bloggbilde hæ?


Skal se om jeg finner noen videoer fra i går jeg kan legge ut også!

I dag har jeg hatt tidenes roligsøndag, startet vel ikke dagen før i 2-3tiden, og har ikke gjort stort annet enn å spise og ligge i senga... Godt iblant det også! :-)

 

♥ Hva har du gjort i helga?

14.04.2013 kl.21:11 i Turn 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.04.2013 kl.00:32 Turn

Hei dere! Tenkte bare jeg skulle slenge inn et siste innlegg før jeg legger meg. Tenkte bare å fortelle om morgendagens planer. Da har jeg nemlig min første turnkonkurranse på en god stund, er vel kanskje et års tid siden sist? Haha, har vel ikke blitt stort bedre på den tiden, men får bare håpe på det beste! ♥ Konkurransen er i rosenborghallen i trondheim.

 

Har forresten fått nye turnklær, så tenkte jeg skulle vise dere de! Drakten hadde jeg jo fra før, er tightsen og shortsen som er nye :-)


og her ser dere drakten:

Synes? ♥ Turner du? 

Ønsk meg lykke til i morgen!

13.04.2013 kl.00:32 i Turn 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Har vært litt fraværende i kveld, men har hatt litt å tenke på, så beklager det. Men jeg tenkte jeg skulle poste gårsdagens antrekk! bukse bikbok skjorte og genser cubus jakke carlings solbriller bershka

Hva synes du om antrekket? 

12.04.2013 kl.23:08 i Antrekk 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 12.04.2013 kl.14:05 Design

Hei! Nå fikk jeg endelig laget ny header, så det er en liten forbedring, igjen! Mulig den bare blir litt midlertidig, vi får se! :-)

FØR

 

ETTER♥ like? 

12.04.2013 kl.14:05 i Design 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Beklager for null blogging i gårkveld som jeg lovte, men hadde fortsatt vondt i hodet, pluss at det plutselig hadde blitt ganske seint. Noe som selvfølgelig resulterte i at jeg forsov meg i dag. Jaddaa. Så nå sitter jeg på bussen på tur til skolen
Haha, ikke helt fikset ferdig... Er også ferdig med headeren, så den kommer snart! :-)

12.04.2013 kl.09:42 i Hverdag 8 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallååå! Da har jeg plassert meg på jobb, mens jeg venter på at turntreninga skal starte. Dagens lunsj ble bigbite, haha. Har ikke spist det på lenge, såå godt!
Holder forresten på å lage ny header, regner med den kommer i kveld! 

 

EDIT: dette skulle vært postet i går.

12.04.2013 kl.09:18 i Hverdag 8 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ for øyeblikket er jeg hjemme hos min kjære, og bare slapper av. Har bare vært hjemme i dag siden formen ikke var helt på topp, så tenkte jeg skulle være litt flink å jobbe med skole nå!

her er forresten før- og etterbilder hårfargingen, haha.
Ble veeldig lyst, og litt gulskjær, så litt blasjampo og kanskje noen brune striper hadde vel gjort seg.

 

Men, tilbake til overskriften, her er innkjøpene fra i går!

Har lenge sett etter et par sko som er litt "finere" enn converse, som jeg bruker nesten hver dag ellers, og når jeg så disse kunne jeg ikke gå forbi!Skoringen, 699,-, men nedsatt til halv pris♥

I tillegg kjøpte jeg med noen produkter fra utplasseringa;joico violet conditioner sexy hair straight sexy hair - deep masque sexy hair sex symbol - earotan id hair extreme titanium

Alle produktene var nedsatt til 99,- så sparte hundrevis av kroner!


♥ Hva synes du om innkjøpene? Har du noe av dette?

11.04.2013 kl.15:38 i Innkjøp 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo fininger! Har som sagt vært ute og tatt antrekksbilder i dag, og her kommer de!bukse bikbok topp cubus genser h&m jakke og solbriller bershka

 

 ♥ like?

 

10.04.2013 kl.21:03 i Antrekk 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ ååh, denne dagen er herlig. Har vært på utplassering i dag igjen, etterfulgt av min aller første kjøretime, som overraskende nok gikk BRA! :-D wii. I tillegg begynner det å bli varmere ute, snøen smelter, og det er sol!! Og i tillegg skal jeg straks dra til kjæresten ♥ er riktignok litt stresset nå, ettersom jeg har omtrent 5 minutter på meg før jeg skal dra... Har også vært ute og tatt bilder av dagens antrekk og innkjøp, viser dere litt senere! sneak peek

 

Snakkes!

10.04.2013 kl.20:00 i Hverdag 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Da har jeg inntatt senga, og er klar for å sove. Haha, ligger akkurat som på bildet over...
God natt søte små, snakkes i morgen! ♥ I mellomtiden; husk spørsmålsrunden HER. Jo flere spørsmål, jo fortere svarer jeg! 

10.04.2013 kl.00:40 i Spørsmål 13 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ siden jeg nettopp har startet denne bloggen tenkte jeg det kan være greit med en spørsålsrunde! Så fyr løs, spør om alt mulig. Har noen spørsmål fra den forrige bloggen jeg kanskje kan ha med også. Tenker faktisk på å svare på video, så spør i vei! :-)

Ha en fin dag videre!

09.04.2013 kl.19:16 i Spørsmål 16 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! ♥ Har kommet hjem fra turntrening for en liten stund siden nå, nest siste trening før konkurranse... uæh, er vel et år siden sist nå. 

Siden sist har jeg vært hos kjæresten en tur i går og i dag, OG jeg farget håret hans blondt! Haha, har ikke sett resultatet enda selv, så er ganske spent! Har tatt før-bilde, så når jeg får tatt etterbilde skal jeg legge ut så dere får se! :-)

T-skjorte Under Armour Shorts Nike. Shortsen er kjøpt på en sportsbutikk i Portugal, skjorten vet jeg ikke.

 

Så, dagens lille innkjøp! Har tenkt på å kjøpe en stund nå, så i dag fikk jeg endelig gjort det! :-) Rart hvor mye det kan koste for en så liten greie, haha... Men er verdt pengene, er SÅ fornøyd! Elite Foto 349,-

Bilde fra fredag, som jeg har glemt å poste! Sool♥
 


♥Hva har DU gjort i dag?

09.04.2013 kl.00:33 i Innkjøp 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! I dag har jeg hatt et etterlengtet møte med tre jenter jeg var med i portugal i sommer. Har faktisk ikke sett de siden juli, så fikk endelig møttes i dag!


Haha, måtte redigere bort alt rotet i bakgrunnen.Skjorte cubus bukse bikbok armbånd primark

Vi spiste på fridays, og alle kjøpte chicken quesadillas og oreo madness. Såå god mat og bra service ♥Fineste jentene♥ Ingvild og Rikke

Meg og Marthe♥

 

Såå herlig å endelig få møtt jentene igjen, håper ikke det blir like lenge til neste gang!

 

Hva har du gjort i dag?

07.04.2013 kl.00:07 i Antrekk 18 kommentarer Permalenke Tips en venn

Earplugs og harddisk. 

Har tenkt sååå lenge på å kjøpe meg harddisk, er så lite plass på macen at jeg noen ganger ikke har nok plass til oppdateringer engang. Så det skal bli så herlig å få ryddet opp. Har alt for mange bilder, men jeg nekter jo å slette noe som helst, så forhåpentligvis får jeg gjort det nå! Også endelig nye earplugs, hater de som følger med iphonen. Nå har jeg nye, som dessuten er rosaa♥ De er også ganske lange, som er bare positivt!

Elkjøp 99,-


Elkjøp 449,-

Cubus 199,- Er litt usikker på denne egentlig, den er str medium, som er 1-2 størrelser for stor (var bare m igjen), sså jeg vurderer å gi den bort.


Cubus 199,- pr del. Denne er sååå god! Kommer selvfølgelig bare til å bli brukt som kosedress hjemme.

Cubus 199,-

Cubus 99,-

Cubus 99,-

 

Prisene jeg har skrevet er originalpriser, men noe var på salg, så jeg fikk alt mye billigere! ♥ noe du likte?

06.04.2013 kl.04:05 i Innkjøp 7 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 06.04.2013 kl.03:19 Video

Hei! Her kommer videoen jeg skulle legge ut. Skulle poste de for sånn ca 3 timer siden, men ble for opptatt med å se andre videoer når jeg kom meg innpå youtube, så nå sitter jeg her klokka 3 på natten og blogger.

Menmen, her er de!  

alle klærne fra nike. 

synes? ♥ turner du? 

06.04.2013 kl.03:19 i Video 9 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Null blogging det siste døgnet, beklager det. I går skyldtes det at jeg ikke hadde kameralader, og så var jeg på turntrening, så jeg orket rett og slett ikke når jeg kom hjem! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, så nå skal jeg skrive noen innlegg, skal blandt annet vise dere noen innkjøp, bilder fra dagen, også skal jeg se om jeg får lastet opp en video jeg tok på turn i går! ♥ sounds good?

Bilde fra i går, topp fra bikbok

05.04.2013 kl.23:52 i Hverdag Én kommentar Permalenke Tips en venn

  • 04.04.2013 kl.14:16 Design

Hei! Nå har jeg endelig fått laget meg ny header! Jeg er ikke så god på foto og redigering osv, og kvaliteten har alltid blitt så utrolig dårlig, så jeg har bare endt opp med å ha tekst. Er kanskje ikke verdens fineste, men det beste jeg får til, så får jeg bare prøve å lage en ny senere. Det er jo uansett en forbedring fra den forrige!

 

FØR


Fant bakgrunnen på google, og lagde headeren i Photoshop CS6.

 

Hva synes du? ♥

04.04.2013 kl.14:16 i Design 13 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere ♥ som jeg sa i går, hadde jeg skrevet et innlegg til dere, og her er det altså - ting som irriterer meg! Enjoy

 

 

1 - Facebook

Man skulle tro folk hadde innsett at folk ikke bryr seg om at du skal dusje, og hva du spiste til middag - men nei. Så har du jo også de som skal dele alt av sine innerste tanker og følelser, også gjerne i form av "quotes". Men så har det seg gjerne slik at de som skriver "you know my name, not my story" under profilbildet sitt, ofte er de som deler mest av alle, så alle faktisk "knows their story". Men - det slår jo fortsatt ikke de som ber deg om å like profilbildet deres, for å så bli rangert fra 1-10 tilbake. Jaaa♥ 

2 - Folk som klager på vekta

- Feite folk som ikke gjør noe med det

Selvfølgelig, jeg vet noen faktisk har sykdommer, og at det sannsynligvis er jævlig vanskelig å gjøre noe med det om du har rundet 200 kilo.. men ikke sitt i sofaen med potetgull og cola og syns synd på deg selv. Det fins faktisk hjelp å få.

 - Tynne folk som klager over at de er feite. Spiseforstyrrelser er en ting, gjør du det for oppmerksomheten kan du bare holde kjeft.

3 - Vinter

4 - Teknologi som går tregt eller ikke funker. Telefon, pc, internett - nough said.

5 - Å stå opp - Det eneste som er verre enn å høre vekkerklokka om morgenen, er å ikke høre den. Jeg hater å stå opp, men er det noe jeg hater nesten enda mer er det å forsove meg.

6 - Folk som ikke slipper deg forbi i kø. Jeg har EN vare. De har sånn cirka 60. Hallo?!

7 - Når du bestemmer deg for å legge deg tidlig, men likevel ikke får sove. 

8 - Folk som aldri sier noe positivt om andre og alltid baksnakker.

9 - Folk som ikke unner andre noe.

10 - Folk som overhodet ikke eier sosiale antenner.

11 - Å si ja til ting du egentlig ikke har lyst til å bli med på.

12 - Sure folk i serviceyrker.

13 - Latterlig dårlig musikk, som gjerne fester seg på hjernen.

14 - Frekke unger.

15 - Mensen.

 

sinnatrynet

Noe av dette du irriterer deg over? 


 

03.04.2013 kl.23:26 i Hverdag 9 kommentarer Permalenke Tips en vennbukse bikbok genser bikbok 

Synes?

03.04.2013 kl.19:20 i Antrekk 26 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 03.04.2013 kl.18:49 Hår

Hei! Som sagt var jeg på utplassering i dag, på klipperiet. Gjør ikke så alt for mye der, men jeg bruker blant annet å sette opp hår på dukker. Det gjorde jeg i dag også. Jeg ordnet en "waterfall-braid", også krøllet jeg det løse håret med krøllstav. 

Tok ikke noe før-bilde av dukka, men det er vel ikke så vanskelig å tenke seg til.

 

Så ordnet jeg mitt eget hår med bølgetang.

FØR


ETTER

Produktene jeg brukte:

Kvaliteten er ganske dårlig, ettersom de er tatt med mobilen, men har tatt outfitbilder som kommer senere idag, så får dere se bedre!

 

Oooog noen bilder fra i dag tidlig!
 

Hva synes du? ♥

03.04.2013 kl.18:49 i Hår 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Ble litt sein med blogginga nå, men dro til Ole rett etter skolen, og kom ikke hjem før i 9-tiden. Etter jeg kom hjem har jeg bare sett litt tv, også har jeg laget et annet innlegg som kommer i morgen! ♥ Genseren er fra bikbok.

 

Nå skal jeg ta kvelden! Skal på utplassering på klipperiet igjen i morgen, er der hver onsdag :-)

Vi blogges♥

02.04.2013 kl.23:29 i Hverdag 16 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 02.04.2013 kl.23:07 Nails

Hei! Nå hadde geleneglene mine begynte å vokse ut, og bli stygge rett og slett, så det var på tide med litt påfyll! Jeg støper neglene mine selv, så jeg gjorde alt dette hjemme :-)

 

FØR 

ETTER

Såå mye finere! ♥ Brukte essie pinkadelic som "topcoat".

 

Hva synes du?

02.04.2013 kl.23:07 i Nails 17 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 01.04.2013 kl.21:26 Makeup

1 - usminket // 2 - eyelid primer // 3 - matt lys skygge // 4 - grå-beige skygge med skimmer

5 - samme som bilde 4 // 6 - litt mørkere gråbrun skygge i globalen // 7,8 - bronsefarget skygge ved øvre og nedre vippekant

Eyeliner, vipper og mascara

 

FERDIG RESULTAT

 

Hva synes du? ♥

01.04.2013 kl.21:26 i Makeup 16 kommentarer Permalenke Tips en venn

Legg igjen en kommentar, og legg meg til som venn HER, så tar jeg en titt innom! 
01.04.2013 kl.12:42 i Hverdag 37 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits