mai 2013

Hei dere! Vet jeg er sløv på blogginga, men de siste dagene har jeg vært ganske opptatt... Var på jobb både 16. og 17. mai, og jeg skal jobbe i dag også... Må si det var den tristeste 17.mai i mitt liv så langt, jobbet fra klokka 2 til halv 8, så det ble verken bunad, tivoli, tog eller is på meg. Menmen, neste år er jeg russ, så jeg får bare se fram til det! Uansett, nå har ENDELIG finværet kommet hit, er såå deilig å kunne gå med shorts igjen! Jeg blogger fra mobilen nå, fordi jeg ikke har noe pc tilgjengelig. Så dere får klare dere med noen iphonebilder så lenge, så skal jeg komme med noe bedre senere! :-)

Dere kan forresten følge meg på instagram, der oppdaterer jeg mye oftere! Heter solveigkg der :-)

Har forresten fikset vippeextensionsene mine, så nå er de ikke tynne og pistrete, heller LITT kortere og fyldigere! Elsker det, slipper endelig å styre med lim og løsvipper hver dag! Hva synes du?

18.05.2013 kl.15:41 i Hverdag 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Her helt glemt å fortelle det, men i det siste har jeg bestilt meg en del ting fra ebay, og noen av tingene har allerede kommet. Og nå tenkte jeg å vise dere noen av tingene! 
Det ener er utstyr for å sette på vippeextensions! Jeg er ikke den som tar meg råd til å betale tusenvis av kroner for å gjøre slik på salong, jeg liker å få ting gjort billigst mulig, så jeg bestemte meg for å heller bestille på nettet!

Her er det som fulgte med i pakken; 6 bokser med vipper, brune, lilla og blå, og svarte i tre forskjellige størrelser. Lim, limfjerner, tre forskjellige ponsetter, saks, vippekam, en pumpe som visstnok er for å tørke eller noe (?), og noe q-tips og bumull. Tro det eller ie, men jeg betalte faktisk litt over 60 kroner for denne pakken! Den er selvfølgelig fra min one and only favourite, ebay ♥ Haha, det er faktisk ingenting man ikke får kjøpt derfra, og protuktene er like bra som de du får kjøpt andre steder! Det jeg har kjøpt mest av derfra må vel være telefonutstyr og sminke, og jeg er like fornøyd hver gang! :-) 


Nå har jo ikke jeg noen peiling på vippeextensions, så detter er etter å kun ha sett en video på youtube. Tror kanskje ikke det er ment for å gjøre på seg selv, men etter mye prakk fikk jeg det til. Og ja, jeg vet det burde vært mye fyldigere, og mer vipper, men jeg ble så lei til slutt at jeg ga opp. I tillegg begynte det å svi på øynene på grunn av limet, så jeg måtte bare ta en pause, så kanskje jeg setter på flere i morgen! Men, dette er første forsøk, og det er uansett bedre enn hva det var før!


Den andre tingen jeg fikk i posten i dag var denne:
Åååh, verdens fineste design!! ♥ Jeg er allerede forelsket, utenpå er den supersøt, og fargen er såå fin! Den perfekte rosafargen! Loveiiit

Så har jeg også fått noen deksler til den nye telefonen min! Venter på flere i posten, gleeder meg.


Det i midten er fra cubus da, men de to andre er fra ebay! Det til høyre kostet vel ca 35 kroner, mens det rosa kostet ikke mer enn 7 kroner. Haha, er det mulig...Må bare elske ebay♥


Så fineeee!

Har fått et par småting til, men de viser jeg senere! Ha en fin kveld så lenge, så snakkes vi snart ♥ 

Hav synes du? Handler du på ebay?

14.05.2013 kl.21:44 i Innkjøp 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! ♥ Nå har jeg inntatt senga etter en lang og ganske hektisk dag. Er utrolig sliten, så det var helt himmelsk å komme hjem til dusjen og senga!! Jeg var oppe 9 i dag tidlig, og dro etterhvert på jobb, og var ikke hjemme før 9. Var dessuten ganske så travelt på jobb i dag, så det er godt å være ferdig med dagen! :-)

Har liite å fortelle om nå, men jeg skal se om jeg får til noe mer interressant i morgen! Har blant annet et par innkjøp å vise dere, og en liten sminke-"anbefaling". Så må jeg jo selvfølgelig vise dere min nye kjærlighet ♥♥ kan du gjette hva det eeer? ;););)
Haha. Stay tuned, vi snakkes i morgen! 

12.05.2013 kl.23:51 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo dere! NÅ har det gått en stund siden sist... Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett at jeg ikke har orket! Jeg har vært så utrolig sliten i det siste, jeg har ikke orket noen ting annet enn å spise og sove. Ja, jeg vet - det å "blogge" er vel ikke så slitsomt i seg selv... Men, når men er så sliten som jeg har vært i det siste blir egentlig alt et ork, så bare det å sette seg ned med pcen, og å ta bilder av seg selv, redigere de, og å sitte å skrive et innlegg om hvordan dagen har vært har ikke fristet et sekund. Men - et par fridager tror jeg egentlig har gjort meg godt, og jeg har vært oppe siden 8-9 i dag, så NÅ måtte jeg egentlig bare sette meg ned! 

Men jeg har husket å ta et par bilder da, har ikke glemt bloggen helt! Så jeg slenger bare med noen bilder jeg har satt sammen, med en liten tekst under ♥

Kjærestekos♥

Meg og Ole, før vi dro ut natt til 1.mai


Fikk besøk av beste Milo♥

Verdens herligste

Noen innkjøp + bursdagsgave til Marte!

Sminkehelvete. Hardt å være jente...

Resultatet av sminken - før bursdagsfest.

 - bilder fra bursdagsfesten til Marte - 

nuss

STEMNING

Tafatte forsøk på å ta bilder av antrekket mitt! Bildene er tatt ETTER festen, så jeg er klar over at jeg ser ut som en sur og overkjørt rotte :-)))))


Kjolen er egentlig sååå fin, men jeg har ikke brukt den før, fordi den egentlig har vært for lang i skulderpartiet, slik at jeg har fått utrigning til navlen... men fikk på magisk vis sydd den om rett før festen, så nå skal dere ikke se bort ifra at dere får se den på bloggen ved en senere anledning også! ♥ 

Fra bershka, som desverre ikke er å finne i Norge!

 

10.05.2013 kl.23:28 i Hverdag 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits