juli 2013

Hei dere! Nå ble det plutselig nok en pause, har vel hatt kanskje to dager fri fra jobb etter jeg kom hjem fra syden, og de dagene har jeg definitivt ikke brukt på bloggen. All min fritid har stort sett gått til å sove, se film, serie, og spise mat. Som nå, når jeg ligger i senga og ser serie, og er så lat at jeg ikke engang orker å blogge fra noe annet sted enn mobilen.

Men, nå er det jo heldigvis utrolig mange fine apper til telefonen, som gjør at bildene mine ikke set FULLT så jævlige ut. Har blitt veldig glad i pixlr express-appen, den er akkurat slik som på pc, også har jeg photoshop express som er fin til å redigere lyd og lys.

Skal etterhvert vise dere innkjøpene fra syden også, har faktisk tenkt på å lage videoblogg (???), men om jeg tørr å legge ut det er en annen sak. Så vi får se, skal nok få vist dere likevel :-)

Ellers kan jeg jo fortelle at det er EN uke til jeg drar til syden nok en gang, gud så fort tiden går... Jeg håper iallefall det er nett i leiligheten vi skal bo, og forhåpentligvis blir blogglysten litt bedre når jeg har ferie. Gud, så godt det hadde vært med noen dager fri nå... Men, har fortsatt to jobbdager igjen, etterfulgt av langkjøring på mandag og onsdag, som begynner HALV SJU!!! Oh god please kill me.

Også kan jeg jo fortelle at jeg har blitt 18, endelig! Føles ikke veldig spesielt egentlig, men litt godt er det jo å tenke på! :-)

Og til slutt må jeg bare vise fram de fine kjolene jeg har bestilt meg! Alle finner du på nelly, men jeg bestilte disse gjennom members.com, (som dere absolutt burde sjekke ut!), betalte ikke mer enn ca 500 kroner for disse og en ring, inkl. frakt og fakturaavgift! Utrolig billig, ser på det som en bursdagsgave til meg selv!

Hva synes du? Har du jobb i ferien?

27.07.2013 kl.01:27 i Hverdag Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei igjen! Nå ligger leg ved bassengkanten og blogger mitt, mest sannsynlig, siste innlegg fra Tyrkia. I kveld reiser vi hjem, noe som jeg har litt blanda følelser for. Blir selvfølgelig utrolig godt å komme hjem til min egen seng, og familie og venner, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å lengte tilbake hit etter bare noen dager. Har hatt det så utrolig fint her, hotellet er det fineste jeg noen gang har bodd på, folkene her er så hyggelige (om man ser bort ifra de innpåslitne tyrkerne som så gjerne vil ha meg til å kjøpe sine fine Louis Vuitton-vesker og Converse). Men kjenner jeg savner Norge litt også. Heldigvis drar jeg til Spania bare to uker etter at jeg kommer hjem, denne gangen med pappa. Har noen bilder, og mange nye innkjøp å vise dere, men det blir nok ikke før jeg er hjemme.

Snakkes!

18.07.2013 kl.13:20 i Tyrkia 2013 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Nå måtte jeg faktisk sjekke bloggen for å se når jeg hadde oppdatert sist, når jeg er her nede tenker jeg ikke engang over hvilken dag det er, hver dag er egentlig lørdag her nede. Men skal ikke klage! I går ble det vel heller ingen blogging, men da skyldtes det faktisk hodepine, og ikke bare latskap. Og det kunne jeg jo sikkert babla i vei om i hele innlegget, men så kom jeg på at det mest sannsynlig er jævlig lite interessant, og at ingen kommer til å orke å lese det likevel. Så nå skal jeg egentlig holde kjeft, jeg tenkte å vise dere antrekket for i kveld!Hadde på meg en egentlig utrolig kjedelig kjole, men da fikk jeg muligheten til å bruke de røde pumpsene jeg hadde med meg.

kjole h&m sko nelly øredobber bik bok armbånd kjøpt her i tyrkia

 

Ellers daaaa... Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg har tatt, disse er fra vi var på stranda, i går tror jeg? Ble nesten sjokkert når jeg sjekket kameraet for å finne ut at det faktisk var bilder på det! Legger selvfølgelig ikke ut alle bildene, men har valgt noen.

Beib xD =)) =) haha, blir faktisk IKKE brun i ansiktet, på armene og brystet, irriterer meg så sinnsykt! Er jo faktisk de plassene man faktisk kan se, når man har på klær. Men så sto vel ikke jeg først i køen når de delte ut pigmenter heller da...


Ingen kommentarer til dette bildet, overraskende hvor stygg det faktisk går an å ta seg ut...

Haha, har blitt såå glad i mojito, er faktisk utrolig godt!Har faktisk fått skille da!!! Jeg er stolt. Riktignok den eneste plassen jeg blir brun men... Magen min♥Også har jeg blitt hekta på nachos, har kjøpt meg det tre ganger på rad nå tror jeg... Men det er jo fantastisk godt, også minner det litt mer om det jeg pleier å spise hjemme. Gud, som jeg savner norsk mat!! 

 

Men skal ikke klage, har det såå fantastisk her! I dag var vi på et slags marked, eller "bazar" som de kaller det her nede, og da fikk jeg kjøpt meg noe nytt igjen! Blir ikke å vise det nå, vurderer å samle opp alt jeg har kjøpt i et eget innlegg, kanskje når jeg kommer hjem! Har faktisk bare i morgen, onsdag, og litt av torsdag her nede, før vi må dra hjem. Shit, har jo faktisk ikke tenkt over det så mye, fy flate så fort tiden har gått! Men jeg får trøste meg med at jeg drar til Spania to uker etter at jeg kommer hjem ♥

Så, skal nok en gang prøve å være flink fotograf om dagene, men er jo tross alt ikke så mye å ta bilde av når man ligger på bassengkanten hele dagen...

 

Men vi snakkes vel i morgen, eller noe!

15.07.2013 kl.23:42 i Tyrkia 2013 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Skulle jo egentlig oppdatere i går kveld, men Ole Lukkøye slo til, igjen. Så da ble det nå istede! Har vært elendig på å ta bilder de siste dagene, så har egentlig ikke så mye å vise dere. Har ikke kjøpt meg noe nytt siden sist heller, så venter enda litt lenger med å vise siste innkjøp. Fant et par sko i dag, men ble ikke så jeg kjøpte de, og nå angrer jeg, haha. Men skal nok finne igjen butikken og få kjøpt de likevel! Ellers er det ikke så mye spennende å fortelle, ligger jo ved bassenget hver dag, også drar vi ut å spiser, enten på hotellet eller i byen. I kveld var vi på en resturant i byen, med en del andre folk vi kjenner fra før av, som bor på samme hotell som oss - koselig :-) Gikk å kikket litt i butikker, og fant som sagt noen sko jeg ville ha, som jeg først tenkte va for dyre, og at jeg ville finne de billigere et annet sted, men når jeg fikk tenkt meg om, og regnet ut prisen til norske kroner var de jo faktisk alt for billige, haha. Så nå må jeg finne igjen butikken og kjøpe de ♥ Fant også en kjole jeg ville ha, men den ENE som var i min størrelse klarte selvfølgelig dama i butikken og ødelegge glidelåsen på, så da ble det ikke noe der heller... 

Men, var jo som sagt på spa i går, og jeg bare måå tilbake dit før jeg drar! Har aldri vært på spa før, men fy flate, noe såå deilig! Vi måtte først sitte fem minutter i en alt for varm badstue, og det var nok de lengste fem minuttene i mitt liv, men bortsett fra det - rene himmelen! Etter  vi hadde vært i badstua la vi oss på en slags "benk", og de helte masse varmt vann over oss. Så begynte de å skrubbe med en sånn peelinghanske over hele kroppen, som til tross for at de skrubbet jævlig hardt, faktisk var utrolig godt. Når de var ferdige med det ble vi fullstendig dekt av såpeskum, også fikk vi en liten massasje, over hele kroppen, og hodet. Vet ikke helt om extensionsene mine hadde så godt av å bli massert i grønnsåpe, med det var verdt det likevel. Haha :-) Fikk selvfølgelig ingen bilder av det...

Min fantastiske melon-drink, den er såå god! Koster vel rundt 60 norske kroner for en slik, og du får påfyll til å fylle den opp tre ganger!

 

Ble et innlegg med mye tekst og lite bilder nå, men skal prøøve å bli flinkere til å ta bilder framover ♥ Vi snakkes!

14.07.2013 kl.00:26 i Tyrkia 2013 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Ligger ute i sola ved bassenget as we speak, og bare tar livet med ro. Blogger fra mobilen, tenkte bare å komme med en liten oppdatering :-)

Det er så herlig å bare ligge i varmen med en bok, is og kald drikke, kunne ikke hatt det bedre nå. Skal også på hotellets spa senere i dag, og få peeling og foam wash, som det heter, gleder meg! Tenkte også å se om jeg finner en neglesalong eller noe i byen, og få fikset tær og fingre!

Har også klart å bli solbrent på hendene og knærne, så har dekt meg til med faktor 50, haha.

Var også å spiste lunsj på hotellet med Sondre, som kom hit i natt.
Har med meg kameraet, men har ikke tenkt så mye på å ta bilder idag... Men jeg kommer vel med en oppdatering senere i kveld likevel :-)
Vi snakkes!

12.07.2013 kl.15:43 i Tyrkia 2013 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

Heihei! Tenke å vise dere noen bilder fra de siste to dagene, pluss antrekket fra i gårkveld.

Skjørt og topp fra Bershka.

Mamma♥

Sko fra bianco.

Bilder fra i forgårs:
Haha, vi har snnus. De som jobbet på resturanten sto på gata og prøvde å få inn folk; "come here, we have snus". Haha.
I dag dro vi til Alanya igjen, og så på delfinshow. Haha, var faktisk ganske facinerende, har aldri sett delfiner før, og ble overrasket over alt de fikk de til å gjøre. Hadde med med kamera dit, med det var selvfølgelig utladet, så ble bare bilder med mobilen, og en del videoer. Kanskje jeg legger ut senere, vi får se :-)

Fikk kjøpt meg noen småting i dag også, noen ringer, armbånd, og en bukse, men orker ikke å ta bilder nå, så legger ut etterhvert som det blir mer! 

 

Blogges i morgen♥

10.07.2013 kl.21:14 i Tyrkia 2013 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Tenkte å vise dere de siste innkjøpene jeg har gjort her nede, fra i går og i dag."Mulberry" veske og lommebok, ca 350 norske kroner for begge. Elsker veska, endelig en veske med akkurat passe størrelse!

Adidas treningsklær, tror jeg betalte i underkant av 400 kroner for alt, utrolig billig!Shorts

T-skjorte

Jakke

Hettevest

Obey hettegenser. Denne er såå god, skikkelig tjukk og myk! Denne skulle selgeren egentlig ha 300 kroner for, men klarte å prute ned til nesten halvparten. Haha, det beste med tyrkia tror jeg! 

Gaver, fra Polo by Ralph Lauren.

 

Hva synes du om innkjøpene? Noe du kunne tenkt deg? :-)

09.07.2013 kl.23:32 i Tyrkia 2013 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei!

Ble ikke mer blogging før nå, beklager for det. Tenkte å poste bildene i går, men var så trøtt at jeg sovnet i stedet. Har vært flink til å ta med kameraet de siste dagene, så har noen bilder å vise dere. Har blant annet tatt bilder av de siste innkjøpene, fra i går og i dag, pluss antrekk fra i kveld! :-) Kommer senere.Jeg er fortsatt nesten like bleik som før, ikke så ille som på bildene, men eier jo ikke pigment i kroppen, så kommer vel hjem like albino som før jeg dro, haha.

 

09.07.2013 kl.21:59 i Tyrkia 2013 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei! Nå ligger jeg og mobilblogger ute i sola ved bassengkanten, og bare nyter livet. Elsker at det er gratis internett på hele hotellet, så slipper timene i sola å bli så alt for kjedelige! Tenkte å ta med kameraet ute nå, men det ble selvfølgelig tomt for strøm rett før jeg dro ut... Men jeg hadde det med når vi dro inn til byen i går, så jeg skal se om jeg får lagt ut noen derfra i kveld :-)

Bikinitoppen er fra nelly // wonderland, trusa og solbrillene er fra bikbok.

07.07.2013 kl.10:53 i Tyrkia 2013 Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! Lenge siden sist nå, igjen... Har vært for sløv, men har vært opptatt den siste tiden, med jobb osv....

Men - nå oppdaterer jeg fra Tyrkia, hvor jeg har vært i snart to dager nå! Jeg bor på Sunwing East Resort, som ligger i Side, og det er absolutt det fineste hotellet jeg har vært på, ihvertfall i syden! Standaren her er som et hotell i Norge, og jeg stortrives her! Vi skal være her i to uker, og jeg skal se om jeg får oppdatert litt mer de neste dagene :-) 

 

Har ikke fått tatt mye bilder, siden jeg ikke har hatt med meg kameraet, men jeg har tatt bilde av det jeg har fått kjøpt meg til nå.

Solbrillene kjøpte jeg på bikbok før jeg dro, men tenkte jeg skulle ta med de også. Vans-skoene kjøpte jeg her nede, det er nok ikke ekte vare, men jeg synes de er fine, så jeg bryr meg ikke så mye om det.


Topper; obey og jack daniels. Har en JD-topp fra før, så den ene blir nok gave.

Ellers tok jeg bare noen kjappe bilder fra rommet:
Nå skal vi dra til byen og spise, så vi snakkes senere ♥


06.07.2013 kl.18:22 i Tyrkia 2013 Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits