august 2013

Hei igjen! Ble ingen blogging som jeg lovte, utroooolig nok! :))):) Er så sløv for tiden, og selv noe så enkelt som å blogge blir liksom et ork. Så istede for å sitte å skrive en hel fortelling tenkte jeg heller å bare poste noen bilder fra dagene som har vært - de få dagene jeg faktisk har tatt bilder...Ble akkurat en sånn for mye på meg, noe som resulterte i en fryktelig morsom photoshoot etterpå...Og dette er nok de MINST stygge bildene, det sier vel sitt.

Klarte å få et seriøst bilde av alle vi tok. Bra det da?? Hæ.. Ikke?...Før vi dro til Malaga på shopping. Dro til et senter som heter Larios Centro, hvor de blant annet har Bershka, Pull and Bear og Primark, og så veldig fram til å innom alle de, pluss flere. Meen dessverre klarte vi å bruke all tiden inne på Primark, og plutselig stengte senteret, og vi måtte løpe for å rekke toget hjem. Men, klarte likevel å få med meg fem store handleposer fulle av sko og klær, så må si meg fornøyd likevel! Gleeder meg til å vise alt jeg har kjøpt.

Armbånd jeg kjøpte av en av selgerne på stranda - freshe farger mot solbrun hud, er så fint! Har mange flere også ♥ Desverre klarte jeg å miste det med hodeskallene i kaoset på Primark, hvor jeg løp maraton mellom klesstativene. Merket det ikke engang, før vi var på tur hjem...

 

Nå har jeg egentlig gjort meg klar for en date med Jon Blund, som egentlig bare venter på at jeg skal bli ferdig med skrivingen. Maser veldig gjør han og, så vi snakkes i morgen (eller en annen dag). ♥

12.08.2013 kl.02:17 i Tyrkia 2013 Én kommentar Permalenke Tips en venn

Hei dere! Ble nok en lang pause fra bloggen, beklager det. Men med mange dager på rad med jobbing blir det lite overskudd til alt annet, og da blir bloggen satt litt til side. Akkurat nå ligger jeg i senga mi på et hotellrom i Spania, nermere bestemt Marbella. Kom hit for tre dager siden, og har tilbringt dagene ved bassengkanten og stranda. Var ærlig talt ikke så ivrig etter å dra hit, ettersom jeg nettopp hadde kommet hjem fra 14 dager i Tyrkia, men akkurat nå kunne jeg ikke tenkt meg å være noe annet sted. Ellers har jeg faktisk ikke tatt ET eneste bilde siden jeg kom hit, verken på turen hit, eller her nede. Så da kan jeg heller vise dere hva jeg har bestilt meg de siste dagene! Har endelig mulighet til å bestille selv på nettet nå som jeg er blitt 18, så må jo benytte muligheten :-)

Real Techniques core collection

Real Techniques starter set

Real Techniques duo-fiber collection Limited Edition

 

Har vel egentlig alt for mange sminkekoster fra før, men har hørt såå mye bra om disse, og har ønsket meg de lenge, så da jeg leste et tips om at de var veldig billige på iHerb.com, måtte jeg jo sjekke. Betalte ca 360 kroner for alle kostene inkludert frakt, som var overraskende billig - så da måtte jeg bare ha de. Så håper de kommer til jeg er hjemme fra Spania!

Ellers bestilte jeg noen småting fra eBay, som ringer, smykker og solbriller, men de tror jeg heller jeg viser når de kommer. Vurderer nesten å lage en video med innkjøp fra hele sommeren, fordi jeg ikke orker å ta bilder av alt, men vi får se! I morgen skal jeg ta med meg kameraet på stranda, så vi snakkes vel når jeg kommer hjem derfra!

 

Bloggesssss

06.08.2013 kl.23:39 i Tyrkia 2013 Ingen kommentarer Permalenke Tips en venn

hits