Antrekk

Hei dere! I går var jeg på bursdag til tante, så tenkte bare jeg skulle vise dere antrekket! 

blazer bershka topp og bukse bik bok sko bianco
Krøllet håret på utplasseringa, og da brukte jeg gorgeous curling wand i lengdene, og rettetang for å krølle luggen!

♥Hva synes du?

25.04.2013 kl.19:32 i Antrekk 10 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo dere!! Nå har jeg så mye å blogge om, har tatt masse bilder de siste dagene, så har mye å vise! Jeg har antrekk fra i går, innkjøp (som jeg er såå fornøyd med ♥♥), og testing av selvbruning. Jeg skal også vise dere en pakke jeg fikk i posten i dag, og til slutt - jeg har blitt korthåret!

Men, alt det forteller jeg mer om senere! I går arrangerte skolen kinodag, hvor alle som ville kunne betale og være med, så jeg og Mona dro innover. Filmen vi så, var G.I Joe, og er en av de bedre filmene jeg har sett! Absolutt verdt pengene, og jeg anbefaler den virkelig om du skal på kino i nermeste fremtid. Er ikke akkurat typen som velger actionfilmer når jeg skal se film, men denne likte jeg virkelig!

 

Som jeg lovte tok jeg jo også bilder av antrekket, som ikke var veldig spennende. Genseren er en del av innkjøpene forresten, hadde egentlig på en annen topp. Elsker denne fargen!!


bukse bik bok // genser gina tricot // jakke carlings // sko skoringen // solbriller bershka // hårsløyfe og armbånd, aner ikke.

 

Hva synes du? ♥

17.04.2013 kl.23:50 i Antrekk Én kommentar Permalenke Tips en venn

Hei dere! Har vært litt fraværende i kveld, men har hatt litt å tenke på, så beklager det. Men jeg tenkte jeg skulle poste gårsdagens antrekk! bukse bikbok skjorte og genser cubus jakke carlings solbriller bershka

Hva synes du om antrekket? 

12.04.2013 kl.23:08 i Antrekk 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hallo fininger! Har som sagt vært ute og tatt antrekksbilder i dag, og her kommer de!bukse bikbok topp cubus genser h&m jakke og solbriller bershka

 

 ♥ like?

 

10.04.2013 kl.21:03 i Antrekk 6 kommentarer Permalenke Tips en venn

Hei dere! I dag har jeg hatt et etterlengtet møte med tre jenter jeg var med i portugal i sommer. Har faktisk ikke sett de siden juli, så fikk endelig møttes i dag!


Haha, måtte redigere bort alt rotet i bakgrunnen.Skjorte cubus bukse bikbok armbånd primark

Vi spiste på fridays, og alle kjøpte chicken quesadillas og oreo madness. Såå god mat og bra service ♥Fineste jentene♥ Ingvild og Rikke

Meg og Marthe♥

 

Såå herlig å endelig få møtt jentene igjen, håper ikke det blir like lenge til neste gang!

 

Hva har du gjort i dag?

07.04.2013 kl.00:07 i Antrekk 18 kommentarer Permalenke Tips en vennbukse bikbok genser bikbok 

Synes?

03.04.2013 kl.19:20 i Antrekk 26 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits