Turn

  • 14.04.2013 kl.21:11 Turn

Hello! 
I går brukte jeg tiden min på alt annet enn blogging, så beklager for det. Men jeg var som sagt på turnkonkurranse i trondheim, også fikk jeg etterlengtet besøk av beste Marte på kvelden ♥ men jeg har en del bilder å vise dere fra i går, så håper dere liker de! Vi gikk forresten ikke videre til km, var veldig nære... Bedre lykke neste gang! :-)


fine jentene ♥
Ronja, Sara, Camilla, Ida, Maren, Liss, Guro 

Malin, meg, Mali, Silje, Maiken

haha, priceless.fin gjeng!So cool.

Så, noen fantastiske bilder av meg og min kjære. Vi har faktisk ikke et eneste normalt bilde sammen fra i går, tror disse tre er det nermeste du kommer...Sexy people ♥ Honey, u´r not normal.Obligatorisk bloggbilde hæ?


Skal se om jeg finner noen videoer fra i går jeg kan legge ut også!

I dag har jeg hatt tidenes roligsøndag, startet vel ikke dagen før i 2-3tiden, og har ikke gjort stort annet enn å spise og ligge i senga... Godt iblant det også! :-)

 

♥ Hva har du gjort i helga?

14.04.2013 kl.21:11 i Turn 2 kommentarer Permalenke Tips en venn

  • 13.04.2013 kl.00:32 Turn

Hei dere! Tenkte bare jeg skulle slenge inn et siste innlegg før jeg legger meg. Tenkte bare å fortelle om morgendagens planer. Da har jeg nemlig min første turnkonkurranse på en god stund, er vel kanskje et års tid siden sist? Haha, har vel ikke blitt stort bedre på den tiden, men får bare håpe på det beste! ♥ Konkurransen er i rosenborghallen i trondheim.

 

Har forresten fått nye turnklær, så tenkte jeg skulle vise dere de! Drakten hadde jeg jo fra før, er tightsen og shortsen som er nye :-)


og her ser dere drakten:

Synes? ♥ Turner du? 

Ønsk meg lykke til i morgen!

13.04.2013 kl.00:32 i Turn 5 kommentarer Permalenke Tips en venn

hits